Za siedmimi horami....

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Varovanie pre rodičov

Viete že vaše ešte nie desaťročné deti chodia na pokec, vyplňujú si osobné informácie do profilu, zverejňujú svoje fotografie, píšu si statusy a čo je najhoršie , sami kontaktujú cudzích ľudí...
Za posledné dva týždne mi napísalo rp-čku asi 10 detí, a na na pokeci nie som aktívna, kontrolujem si tam len mail, čiže predpokladám, že správy posielajú hromadne. Verím, že väčšina z nás, ich len odignoruje ale čo tých zopár ostatných čo si napríklad v albumoch prezentujú svoje prirodzenie a podobne...(áno, aj takých si pamätám) Vedia to ich rodičia? Je to normálne aby 8 ročné dieťa fungovalo na pokeci? Ja mám 2o rokov ale toto sa vymyká už aj môjmu chápaniu....

Zo srdca | stály odkaz

Komentáre

  1. rivierka
    a čo spravíš? Zakážeš dieťaťu chodiť na počítač? Nie, jednoducho môžeš na deti pôsobiť, občas im pripomenúť, že im môže niekto ublížiť a potom sa môžeš spoliehať na ich inteligenciu. Aspoň ja osobne svoje deti neprenasledujem, nekontrolujem, osobne na také ako pokec vôbec nechodievam /aj ísť príkladom nezaškodí/... všetko je o komunikácii, o výchove. Hovoril niekedy niekto tým deťom, čo si tam dávajú povážlivé fotografie o tom, že raz sa možno budú v živote uchádzať o vysokú funkciu a niekto to na nich vytiahne? Asi nie... venuje sa niektorý rodič pubertiakom, v ktorých sa búria hormóny, tak, aby na svije hormóny zabudli a bol ich záujem smerovaný inam?
    V týchto prípadoch by som sa nepohoršovala nad deťmi, ale nad rodičmi...
    publikované: 16.01.2010 10:35:14 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. co myslis
    co tie deti na tom pokeci hladaju, ked v skole ich nikto nepocuva, doma ich nutime byt nasimi psami a posluchat na slovo nase prikazy, a takmer kazdy ich kamarat si mysli, ze ked nebude ohromny frajer, tak zlyhal?

    detom chyba prirodzenost, laska, akceptacia... a presne o tom to na pokeci (a vsade inde) je
    publikované: 16.01.2010 17:36:17 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014